Douasprezece semne ale trezirii tale spirituale

Corpul manifestã durere si suferintã, mai ales în zona cefei, a umerilor si a spatelui. Acesta este rezultatul schimbãrilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe mãsurã ce “Sãmînta lui Cristos” se trezeste din interior. Durerile vor trece.


Sentimentul de profundã tristete interioarã, fãrã nici un motiv aparent. ÃŽti eliberezi trecutul (din aceastã viatã si din celelalte), si aceasta este cauza sentimentului de tristete. Aceastã experientã este similarã cu cea pe care o ai atunci cînd te muti dintr-o casã în care ai trãit foarte multi ani în alta nouã. Oricît de mult ti-ai dori sã te muti în casa nouã, existã totusi o tristete legatã de lãsarea în urmã a amintirilor, energiei si experientei acumulate în vechea casã. Tristetea va trece.


Plîngeti fãrã nici un motiv aparent. Motivatia este similarã cu cea de la pct 2. Este bine si sãnãtos sã lãsati lacrimile sã curgã. Ajutã la eliberarea vechilor energii din interior. Si aceasta va trece.


O schimbare bruscã a locului de muncã sau a carierei. Un simptom foarte comun. Pe mãsurã ce tu te schimbi, lucrurile din jurul tãu se schimbã si ele. Nu-ti pune problema sã gãsesti locul de muncã sau cariera perfectã chiar acum. Si aceasta va trece. Tu te afli acum în tranzitie, si poate cã vei schimba mai multe locuri de muncã pînã cînd te vei stabili la unul care se va potrivi pasiunii tale.


Retragerea din relatiile cu familia. Tu esti conectat cu familia biologicã prin intermediul vechii karma. Cînd iesi din ciclul karmic, legãturile din vechile relatii sunt eliberate. Pare ca si cum vã îndepãrtati de familie si prieteni. Si aceasta va trece. Dupã o perioadã de timp, vei crea o nouã relatie cu ei dacã se potriveste sã fie. Totusi, relatia se va baza pe noua energie, fãrã legãturile karmice.


Obisnuinte ciudate de somn . Este posibil sã vã sculati în timpul multor nopti între 2:00 si 4:00 AM. Multã muncã se petrece în interiorul tãu, si asta te face sã te scoli pentru a lua o “gurã de aer”, “a face o pauza”. Nu te îngrijora. Dacã nu poti sã adormi, scoalã-te si fã ceva, decît sã stai în pat si sã te îngrijorezi de anumite lucruri umane. Si aceasta va trece.


Vise intense. Aceasta poate include vise despre bãtãlii si rãzboaie, urmãriri sau monstri. Pur si simplu eliberezi vechile energii din interior, si aceste energii ale trecutului sunt simbolizate prin rãzboaie, bãtãlii, fugã pentru a scãpa, sau oameni ciudati. Si aceasta va trece.


Dezorientare fizicã. Uneori te simti foarte dezrãdãcinat. Vei fi “provocat spatial” de sentimentul cã nu esti în stare sã fii cu ambele picioare pe pãmînt, sau cã te afli între douã lumi. Pe mãsurã ce experimentezi tranzitia cãtre noua energie, corpul tãu s-ar putea sã rãmînã în urmã. Petrece mai mult timp în naturã, pentru a împãmînteni noua energie din interior. Si aceasta va trece.


O “autoconversatie” mãritã. Te vei trezi vorbind cu tine însuti mai des. Dintr-o datã vei realiza cã ai pãlãvrãgit cu tine însuti în ultimele 30 de minute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instaleazã în interiorul fiintei tale, si autoconversatia este doar vîrful icebergului acelei comunicãri. Conversatiile se vor înteti, si vor deveni mai fluide, mai coerente si introspective. Nu ai înnebunit, esti doar Shaumbra care se miscã spre noua energie.


Sentimente de singurãtate chiar si în compania altora. S-ar putea sã te simti singur si desprins de ceilalti. S-ar putea sã ai dorinta sã fugi de grupuri si multimi. Ca Shaumbra, tu mergi pe o cale sacrã si solitarã. Pe mãsurã ce sentimentul de singurãtate îti creazã anxietate, devine mai dificil sã relationezi cu altii. Sentimentele de singurãtate sunt de asemenea asociate cu faptul cã Ghizii tãi au plecat. Au fost cu tine în toate cãlãtoriile tale, pe parcursul tuturor vietilor tale. Este timpul ca ei sã se îndepãrteze, ca sã-ti umpli spatiul cu propria divinitate. Si aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu dragostea si energia propriei constiinte Christ.


Lipsa pasiunii. S-ar putea sã vã simtiti total lipsiti de pasiune, cu o foarte micã dorintã sau chiar fãrã dorinta de a face ceva. Este în regulã, aceasta este o parte a procesului. Acordã-ti timp ca sã nu faci nimic. Nu te lupta cu asta, pentru ca si aceasta va trece. Este similar operatiunii de rebootare a calculatorului. Este nevoie sã fie deconectat un timp pentru a instala noul si sofisticatul software, sau în acest caz noua energie a sãmîntei lui Cristos.


O dorintã profundã de a merge Acasã. Aceasta este, poate, cea mai dificilã si provocatoare dintre conditii. S-ar putea sã experimentezi o profundã si complesitoare dorintã de a pãrãsi planeta si de a te reîntoarce Acasã. Acesta nu este un sentiment de “sinucidere”. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vrei sã faci un spectacol sau o dramã din asta, pentru tine sau pentru altii. Este o parte tãcutã a ta care îsi doreste sã meargã Acasã. Cauza principalã este foarte simplã. Þi-ai completat ciclul karmic. Ti-ai completat contractul pentru aceastã viatã. Esti pregãtit sã începi o nouã viatã în timp ce esti încã în corpul fizic actual. ÃŽn timpul acestui proces de tranzitie, ai amintiri interioare despre cum este sã fii pe partea cealaltã. Esti pregãtit sã te înscrii pentru un nou tur de îndatoriri aici pe Pãmînt? Esti pregãtit sã îti asumi provocãrile intrãrii în Noua Energie? Da, întradevãr ai putea sã mergi Acasã chiar acum. Dar ai bãtut atîta drum pînã aici, si dupã multe, multe vieti anterioare, ar fi pãcat sã pleci înainte de sfîrsitul filmului. Si pe de altã parte, Spiritul are nevoie de tine aici pentru a-i ajuta pe altii în tranzitia lor cãtre Noua Energie. Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca si tine, care ai pornit în cãlãtoria de la vechea energie la noua energie. Calea pe care mergi acum îti oferã experienta care te face capabil sã devii un Profesor pentru Noul Om Divin. Chiar dacã uneori cãlãtoria ta poate sã parã întunecatã si solitarã, aminteste-ti cã nu esti niciodatã singur.




                                   
Un produs Blogger.